Despre noi

Suntem pe piață din 1991

DON Prod Impex este o companie cu o vastă experiență în ceea ce privește materialele de construcții pentru acoperișuri. În cei aproape 30 de ani de activitate, am adunat experiență și ne-am concentrat mereu eforturile pe găsirea celor mai corecte soluții pentru fiecare client. De-a lungul timpului, activitatea noastră s-a concentrat pe comercializarea și montajul materialelor pentru acoperișuri și mansarde.

Ce facem?

Oferta noastră cuprinde ferestre de mansardă, sisteme de scurgere și sisteme de hidroizolație inteligente. Vă punem la dispoziție specialiștii noștri constructori, care vor realiza acoperișul dumneavoastră cu toată grija și priceperea, ca și cum ar lucra la propriul lor acoperiș.

Misiunea noastră

Misiunea DON Prod Impex este de a identifica cu exactitate şi de a satisface în mod onest nevoile clienţilor. Respectul pentru clienţi şi nevoile lor a fost răsplătit întotdeauna pe măsura eforturilor depuse de firmă.

Iar pentru că treaba bine făcută înseamnă clienți multumiți, ne mândrim cu prieteniile legate de-a lungul timpului cu cei care au avut nevoie de serviciile noastre. Astfel, prin produse de calitate și servicii profesioniste dorim să fim alături de clienții noștri, menținând ridicată ștacheta calității în tot ceea ce realizăm.

Cui ne adresăm?

Echipa noastră își oferă cu drag serviciile oricui este interesat de o soluție tehnică corectă, care să asigure liniștea familiei în casa nouă sau renovată cu ajutorul nostru. Valorile noastre, principiile pe care nu le încălcăm niciodată, se referă la siguranța locuitorilor clădirii și la liniștea pe termen lung.